B5 Keyhole logo

KORAI KARAKTER JELLEMEK

Az összes képet, akárcsak a "kulcslyuk" logot Peter Ledger tervezte.

Jeffrey Sinclair
JEFFREY SINCLAIR PARANCSNOK
egy kitüntetett háborús hős és a földi-minbari háború népszerű alakja. Ő egy az újonnan tenyésztett emberfajtából, mely teljes mértékben a világűrben születet és nőtt fel. Jóképű, dacos és parancsoló. Sinclair a Babylon 5-ért, az embereiért, forrásaiért és a túlélésért felelős vezető. Habár a helye a Babylon 5-ön van, vágyik a csillagok közti utazásra.

Laurel Chang
LAUREL CHANG PARANCSNOK HELYETTES
a második a parancsnoki sorban. A földi születésű Laurel egy meglepően vonzó karrierista tiszt. Közvetlen Sinclair parancsnoknak felelős. Az érzéke nagyon jól szolgálja őt, mert ő felelős a Babylon 5 napi feladataiért. Nem lehetetlen egyéniség, de azért van humora.

Dr. Mendak
DR. CHAKRI MENDAK
a fő orvosi specialista. Gondoskódó, a bizalomban hívő, jószívű és száraz humorú. Chakri életének egyik célja, hogy idegen biológiák után kutatva maradandót alkosson.

Garibaldi
MICHAEL GARIBALDI BIZTONSÁGI FŐNÖK
egy fáradhatatlan katona, egy elhivatott zsaru, aki egy állhatatos nyomozó és rendfenntartó. Maró a humora és felfrissítően durva., naponta kockáztatja az életét a Babylon 5-ért. Állást váltott állás után, és most végül a Babylon 5 az utolsó esélye, hogy valami jót tegyen.

Delenn
DELENN, Minbari Föderáció
- Delenn, mint a népének legtöbb tagja mélyen spirituális, bár mindennap küzdenie kell az erőszakos érzéseivel. Folyamatosan vigyáz, nehogy a saját naturális érzelmei elárulják. Vívódik, mert Sinclair a barátja, habár a parancsai szerint közelről kell megfigyelnie.
Megjegyzés: Az eredeti szöveg alapján Delenn férfi! (He)

Khosh Naranek
KHOSH NARANEK, Vorlon Birodalom - Keveset tudunk Khosh-ról és népéről. Rejtélyes, szűkszavú és különösen titokzatos. Ennek a "különcnek" védő öltözéket kell viselnie a Babylon 5-ön, ezért ritkán láthatjuk a titkos arcát, melyet a ruha mögé rejt.

Londo Collari
LONDO COLLARI, Kentauri Köztársaság - A legemberszerűbb idegen, Londo, akinek vidám külseje csendes kétségbeesést takar. Az egykor hatalmas Kentauri Köztársaság utódjaként Londo dekadens, elnéző és lusta. Sok tekintetben is olyan, mint egy római Róma bukásakor.

Jakarr
JACKARR, Narn Rezsim - Az öt föderáció közül a legfiatalabb tagjaként Jackarr pimasz, megbízható, és alig képes céljait mások elől elrejteni és mindig keresi a harcot. Tűz és acél van a szemei mögött, miközben kijátsza az egyik oldalt a másik ellen, mindig cselszövésen töri a fejét, hogy megragadhassa a lehetőségeket.

Vissza az előző oldalra

Concept Images of B5 Interior

A Babylon 5 és minden hozzá fűződő név és kép © Warner Bros./PTEN Consortium

Eredeti verzió: John Hudgens
Fordította: Koszper Gábor Szabolcs